כללי

 

אוכל מקסיקנימה נמצא בין טקסס למקסיקו? בוריטו!

סדנה חוויתית ופעילה על קצה המזלג.

בארץ קוראים להן טורטייה ראפ אבל בארצות מוצאן נהוג לכנותן בוריטו. בדיוק כמונו, גם המקסיקנים הבינו מזמן שהכי פשוט וטעים זה לזרוק הכל ללאפה.

בסדנה נלמד איך להכין את כל הדברים הקלאסיים שנכנסים לבוריטו – מהגוואקמולי ועד העוף המתובל בפיקו דה גאלו, מהסלסה-רוחה ועד לשעועית המקסיקנית.
וכמובן נגלגל לעצמנו טורטייות עמוסות כל טוב.

לקינוח נכין את ה הצ'ורוס המופלאות שהן פחזניות מטוגנות עם סוכר וקינמון

 

מה נכין?

 

נתחי עוף צלויים ומתובלים בסגנון מקסיקני

צ'ילי קון קרנה – נזיד שעועית עם בשר בקר ברוטב עגבניות

גוואקמולי – סלט אבוקדו עשיר

פיקו דה גאלו – סלסת עגבניות ופלפלים

אורז

קינוח – צ'ורוס – פחזניות מקסיקניות מטוגנות בציפוי קינמון וסוכר