תפריטים לסדנאות

אוכל מקסיקניהרבה יותר מטורטייה

המטבח המקסיקני מיצג היטב את ארצו ואנשיה – הוא צבעוני מאד, מלא שמחה ועוקצנות ומגוון ביותר. האוכל המקסיקני הוא שילוב מרתק בין המאכלים המיוחדים של שבטי האינדיאנים של דרום אמריקה יחד עם הטעמים שהביאו עמם הכובשים הספרדים שהגיעו במאה ה-16. הוא משלב את החומרים הטבעיים ליבשת אמריקה – התירס, העגבניות, הקקאו והדגים האטלנטיים עם האורז, השעועית והבקר הספרדיים וכל זה טובל ברטבים מתובלים ועשירים ועטוף בשלל סוגי לחמים.

תפריט לדוגמה:

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

סביצ'ה נתחי דג ים בכבישה מהירה עם לימון וצלפים מוגש עם נאצ'וס תוצרת בית

רול טורטייה  – טורטייה ביתית עם נתחי עוף צלויים ירקות וסלסה טריה

צ'ילי קון קרנה – נזיד שעועית עם בשר בקר ברוטב עגבניות מקסיקני מוגש על אורז

אמפנדס – כיסוני בצק פריך במילוי של גרגרי תירס עם זיתים וצימוקים

סלט שעועית שחורה עם פלפלים גזר ותירס מתוק

סלט קינואה נוסח מקסיקו

סלט קיסר

קינוח – צ'ורוס – פחזניות מקסיקניות מטוגנות בציפוי קינמון וסוכר