תפריטים לסדנאות

20130220_005518

תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

פסטה פנה ברוטב ארבייטה של עגבניות וזיתים שחורים

קלצונה בטאבון במילוי של פלפלים קלויים וירקות

קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים

דאל קשמירי – נזיד עדשים ירוקות ברוטב תמרהינדי מתקתק

אגרול ויאטנמי – דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים בסויה וסומסום

טנזיה מרוקאית – תבשיל של בצל מקורמל ופירות יבשים בסילאן תמרים ויין מוגש על אורז בסמטי

 סלטים

סלט פנצנלה – עגבניות, צנוניות וגזר עם קרוטונים וזיתים שחורים

סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות ביין לבן ודבש

סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון

 קינוחים

כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד עם חלבה ואגוזי מלך