בישול אסייתי צמחוני

אוכל תאילנדימסע אל הטעמים והניחוחות של המזרח הרחוק. במסענו זה נעבור דרך תאילנד, וייטנאם, סין, הודו ויפן. סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה.
 נפתח חלון אל מטבחיה של אסיה על דקויות הטעמים, הצבעים העזים והתיבול האקזוטי. בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של המזרח.

 הסדנה מועברת על ידי שף נועם קורן ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא") אשר חי במזרח הרחוק  שנים.

 

 

 

תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

סושי – פוטומאקי, אינסיידאוט במילויים שונים

פד תאי – אטריות אורז מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי

גרין קארי – שעועית ירוקה  עם פלפלים צבעוניים בקארי תאילנדי 

מלאי קופטה  - קציצות תפ"א ממולאות בצימוקים וקשיו ברוטב עגבניות וחלב קוקוס. 

ג'הירה צ'אוול – אורז בסמטי בזרעי תבלינים וירקות 

אגרול ויאטנמי – ירקות מוקפצים מגולגלים בעלה אורז ללא טיגון

סלט וואקמה יפני 

קינוח – בננות מטוגנות