בישול אסייתי

אוכל תאילנדימסע אל הטעמים והניחוחות של המזרח הרחוק. במסענו זה נעבור דרך תאילנד, וייטנאם, סין, הודו ויפן. סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה.

 נפתח חלון אל מטבחיה של אסיה על דקויות הטעמים, הצבעים העזים והתיבול האקזוטי. בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של המזרח.

 הסדנה מועברת על ידי שף נועם קורן ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא") אשר חי במזרח הרחוק  שנים.

תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

 סושי – פוטומאקי, אינסיידאוט במילוי דגי ים וירקות

 פד תאי – אטריות אורז מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי

 באו בקר – לחמניות מאודות במילוי בשר בקר

 גרין קארי – נתחי עוף בקארי תאילנדי עם שעועית ירוקה

 צ'יקן טיקה מסאלה –עוף בתערובת טיקה אדומה

 ג'הירה צ'אוול – אורז בסמטי בזרעי תבלינים וירקות

אגרול ויאטנמי – ירקות מוקפצים מגולגלים בעלה אורז ללא טיגון

סלט וואקמה יפני

 קינוח – בננות מטוגנות