סדנת בישול תאילנדי

Pad-thai1המטבח התאילנדי הוא ללא ספק הנציג המרשים והמרתק ביותר של האוכל האסייתי.

תאילנד הינה ארץ רבת מהגרים – מסין, וייטנאם, קוריאה, אינדונזיה ועוד ועוד דבר המשתקף היטב באוכל שהוא המגוון והעשיר ביותר ביבשת. מדובר באוכל ססגוני, עז טעם ומגוון עד לבלי גבול,  אך יותר מכך – הוא אחד המטבחים הבריאים בעולם.

בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של תאילנד.

הסדנה תימשך כשעתיים שבסופן נערוך ארוחה מהמטעמים שהוכנו.

 הסדנה מועברת על ידי שף נועם קורן ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא") אשר חי במזרח הרחוק  שנים.

 תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

פד תאי – אטריות אורז מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי

 טום יאם – מרק חמוץ חריף בתוספת כדורוני עוף

עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס

 אגרול תאילנדי – הגרסה המקומית והמשודרגת למאכל הסיני

 תבשיל בקר בנוסח פאננג עם קארי אדום

 עוף מאסאמן עם בטטות

 כיסוני בצק אווריריים ממולאים בבשר מתובל מאודים על מגשי דים סאם

 סלט פומלה

 בננות מטוגנות ועוד