הסוד של המטבח ההודי הוא להכיר כל תבלין ולדעת בדיוק כיצד הוא קלוי, טחון, מטוגן, מיובש וקצוץ. שכן, אצל ההודים התיבול הוא מלאכת אמנות והם יודעים להפיק את המרב מכל סוג של תבלין.
נועם קורן, שף קונדיטור ('מוסקט', מלון 'מצפה הימים', מלון 'כנען ספא') חי בהודו שנים והיה שותף בהקמתה וניהולה של מסעדה גדולה ומצליחה בדרמקוט אשר בצפון הודו. את רזי המטבח ההודי למד מהמקומיים, מהחיים בהודו ובעיקר מתוך אהבה להל ולקינמון, לעדשים, לקארי ולצ'אטני.
"גנגה" הוא קייטרינג שמציע, מתוך מבחר תפריטים, אוכל הודי אותנטי שמבוסס על טעמיה, צבעיה ותרבותה של הודו. האוכל מקורי ועשיר בטעמים וניחוחות. את תערובות הקארי רוקח נועם בעצמו, מה שמאפשר לו שליטה ברמת החריפות מבלי להתפשר על הטעם ההודי הייחודי. המנות והתבשילים מבוססים על חומרי גלם טבעיים ובריאים והתפריט עשיר בירקות, תבלינים וקטניות. האוכל ממלא ומשביע והמנות כוללות כל מה שהגוף צריך ומעט מאוד ממה שהוא לא צריך. התפריט הוא בשרי או צמחוני ומותאם לכל לקוח לפי צרכיו.