אמרו לכם שאין דבר כזה מטבח ישראלי? אז אמרו. בארץ צמח לו בשנים האחרונות מטבח גורמה ששייך רק לנו.
היישר מארץ הגליל אנו מביאים לכם פיוז'ן ישראלי במיטבו.
בצלחת הישראלית התחתנו מאכלי הישוב הישן של ירושלים וצפת ביחד עם טעמי הכפרים הערביים, התערבבו ניחוחות המרווה והרוזמרין עם יינות בוטיק של יקבים בסגנון צרפתי. טעמים של טחינה, סילאן, שמן זית איכותי, דובדבנים ועשבים טריים, העגל והטלה, לצד בצק הפילו. פיוז'ן של אשכנזים ומזרחיים, ערבים ויהודים, מודרני ועתיק, צרפת וירדן. זה האוכל שלנו והוא הכי טעים שיש.
המרכז הקולינרי של השף נועם קורן מציג: קייטרינג שף ישראלי
מתאים לאירועים קטנים וביתיים ואירועים גדולים (עד 300 איש) .
לאירוע של אוכל ארץ ישראלי אותנטי ואיכותי שהאורחים לא ישכחו – טעמים מפנקים, עיצוב הגשה ייחודי ושירות מצוין.
שנים של מגורים בגליל הישראלי היפה, עבודה במלון הגלילי "מצפה הימים" – מלון בו נעשה בהגדרה שימוש רב בירקות הגדלים במקום, יצרו חיבור לקרקע ואהבה לשימוש במזון שהאדמה מעניקה לנו מחסדה.
בדרך זו פיתח נועם את המנות הישראליות הייחודיות לו- מנות המשלבות חומרים איכותיים, שימוש בתבליני הארץ, זיכרונות של מנות ילדות וטעמים מעוררים של החיך.
כך נוצר תפריט מגוון של מנות שף ארץ ישראליות איכותיות ומרגשות.