בשר וייןבשנים האחרונות אנו עדים לפריחה בתחום יצור והבנת היין בישראל המלווה את התפתחות העולם הקולינארי הישראלי בכלל. בסדנה זו נלמד כיצד לשלב יינות שונים במנות בשר, בתוספות שלצידן ואפילו בסלטים ובקינוח, ליצירת ארוחת גורמה בניחוח הכרמים.
 

 תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

 מרק דלעת ותפוזים ביין לבן ועדשים שחורות

 רצועות בקר בדובדבנים ויין בניחוח בלסמי

 חזה עוף ממולא בסולת, מנגולד ושקדים בזיגוג סילאן ושום

 קציצות טלה ובקר במרווה יין אדום ולימונים כבושים

 קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים ויין לבן

 טנזיה של פירות יבשים ויין על מצע של פריקי חיטה מעושנת

 סלט סלק ותפוחים ירוקים במייפל וחומץ יין אדום

 סלט עלי תרד חיים ופלפלים בנענע בויניגרט יין וחרדל

 אגסי הלנה ביין ממולאים בקרם אגוזים