האהבה לאנשים, ניחוחות, טעמים ומפגשים חברתיים, והרצון לחבר את כל אלה, הם שהובילו להקמתו של המרכז הקולינרי של השף נועם קורן.
נועם קורן, שף וקונדיטור עתיר ניסיון, מחזיק ברזומה שלו משרות של שף וקונדיטור במסעדת "מוסקט" במלון "מצפה הימים" ובמלון "כנען ספא" שבגליל.
בדרכו הקולינרית התנסה נועם קורן במגוון רחב של סגנונות בישול, למד ובישל לצדם של הטובים בענף בארץ וברחבי העולם.
היה שותף בהקמתה וניהולה של מסעדה מצליחה בהודו. במסגרתה פיתח אופי וסגנון בישול הודי ואסייתי ייחודי לו.
בסגנון הבישול שלו, שואב נועם את השראתו מטעמים וטכניקות בישול אותם טעם ובהם התנסה במהלך מסעותיו בעולם: הודו, תאילנד, אירופה, ארה"ב ואף הגליל שלנו. כל אלו חברו יחדיו לשילוב הייחודי בין התבלין והחומר, הטעם והניחוח.
בשנת 2010 – הקים השף נועם קורן את המרכז הקולינרי אשר במסגרתו הוא פועל במגוון דרכים את הטעם:
- סדנאות בישול פעילות ומקוריות– לארגונים, חברות וקבוצות פרטיות.
הסדנאות חוצות מטבחים בסגנונן (כדוגמת המטבח הגלילי, התאילנדי, בשר ויין, בריאות, הודי ועוד) והדגש בהן הוא על חווית הקבוצה בהתנסות הבישול המשותפת.
- קייטרינג פיוז'ן ישראלי – משלב את הטעם הישראלי האהוב על כולנו עם חדשנות ומקוריות של שף עתיר נסיון.
- קייטרינג שף אסייתי-הודי – רקורד רב שנים בתחום המסעדנות במזרח הרחוק מאפשר לנו להציע מגוון תפריטים אסייתיים והודיים ייחודיים לנו
החיבור הטבעי של נועם עם אנשים והניסיון העשיר אשר צבר במהלך השנים, מאפשרים לו להתאים לכל אירוע את אופי האוכל וההגשה המתאימים לו.
המקצועיות והאיכות הבלתי מתפשרת הופכים את המרכז הקולינרי של השף נועם קורן ל"פנינה" קולינרית ישראלית מיוחדת במינה.