המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המשובחים והמוכרים בעולם. לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטה, לחמים, פיצות, גלידות ועוד, אך הוא מגוון בהרבה. הוא הושפע בעיקר ממטבחים של העמים שחיו באיטליה, כמו הרומאים, הנורמנים והלומברדים אך מושפע גם ממטבחים אחרים משאר חלקי העולם. המטבח האיטלקי נותן דגש על שמן זית, עגבניות ושאר ירקות טריים, בצק איכותי ועוד.
תפריט
(עשוי להשתנות מעט בהתאם לעונה וכמות המשתתפים)
כדורי בשר סיציליאניים עם שפע עשבי תיבול
חזה עוף במילוי פולנטה של סולת עם עגבניות מיובשות ושקדים
רביולי בטטה מוקפץ בפלפלים קלויים ושמן זית
פטוציני עבודת יד ברוטב פסטו וכרישה
סלט פנצנלה של עגבניות וקרוטונים
סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות בויניגרט קלאסי
סלט סלק ומנגולד בחומץ בלסמי
טרטופו שוקולד וקוקוס בקולי פירות יער