הטורטיה ומה שבתוכה
מה נמצא בין טקסס למקסיקו? בוריטו! סדנה חוויתית ופעילה על קצה המזלג. בארץ קוראים להן טורטייה ראפ אבל בארצות מוצאן נהוג לכנותן בוריטו. בדיוק
סדנת גריל גורמה
לאוהבי הברביקיו אין תחליף לריח של בשר הנצלה על גחלים לוחשות. בסדנה זו נכין מבחר של מנות גריל מקוריות ומעוררות תיאבון בליווי שלל תוספות וסלטים
סדנת בישול חגיגית לראש השנה
השנה משדרגים את השולחן עם שלל מאכלי גורמה אשר יקפיצו את ארוחת החג שלכם לליגה אחרת!
סדנת ארוחת בוקר
אומרים שארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר של היום, ובכן, בואו נתחיל את היום כמו שצריך. בסדנה זו נכין כולנו יחד את ארוחת הבוקר שלנו
המטבח הצמחוני
תפריט לדוגמה: (עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה) פסטה פנה ברוטב ארבייטה של עגבניות וזיתים שחורים קלצונה בטאבון במילוי של פלפלים קלויים וירקות קישואים
אולה מקסיקו
הרבה יותר מטורטייה המטבח המקסיקני מיצג היטב את ארצו ואנשיה – הוא צבעוני מאד, מלא שמחה ועוקצנות ומגוון ביותר. האוכל המקסיקני הוא שילוב מרתק בין
גורמה בריא – זה אפשרי!
אוכל טעים מאד ובריא, האם זה שילוב אפשרי? מסתבר שכן! בשנים האחרונות ישנה הבנה הרבה יותר עמוקה של הקשר בין תזונה בנכונה לבריאות הגוף והנפש.
הודו מלכת התבלינים – צמחוני
מסע אל הטעמים והניחוחות של הודו – מלכת התבלינים העולמית. סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה בה נפתח חלון אל המטבח ההודי. בסדנה נלמד להבחין בדקויות הטעמים
סדנת בישול- "קרב סכינים"
לסדנת במסגרת הסדנה נחלקת הקבוצה למספר קבוצות קטנות אשר יתחרו ביניהן. כל קבוצה תתחרה על ניקוד השף עפ"י פרמטרים ידועים מראש: עבודת צוות ומורל, סדר
הודו מלכת התבלינים – בשרי
מסע אל הטעמים והניחוחות של הודו – מלכת התבלינים העולמית. סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה בה נפתח חלון אל המטבח ההודי. בסדנה נלמד להבחין בדקויות הטעמים
סדנת בישול כפעילות גיבוש
סדנאות חווייתיות אלו מתאימות במיוחד לפעילות גיבוש ויצירת עבודת צוות. רבות מן הסדנאות שלנו מתקיימות במהלכו של יום גיבוש לצוות בתוך חברה, או לחברה כולה.
קייטרינג הודי
הסוד של המטבח ההודי הוא להכיר כל תבלין ולדעת בדיוק כיצד הוא קלוי, טחון, מטוגן, מיובש וקצוץ. שכן, אצל ההודים התיבול הוא מלאכת אמנות והם יודעים להפיק את המרב מכל סוג של תבלין.