אומרים לנו שאין מטבח ישראלי, ובכל זאת התפריט של הסדנה שלפנינו מוכר לכולנו ולא שייך לשום עם אחר.
ישראל היא ארץ של קיבוץ גלויות וגם מטבחה הוא כזה. השילובים שניתן למצוא אצלנו הם ייחודיים לנו: קבב רומני על טחינה לבנונית, סיגרים מרוקאים במילוי קבנוס איטלקי וזיתים סוריים ועוד.
תפריט:
שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים בגריל פחמים
קבבוני בקר וטלה על טחינה ירוקה
שיפודי עוף במרינדת סילאן וסויה
סיגרים במילוי קבנוס תפוחי אדמה וזיתים סוריים
קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים
טנזיה של בצל מקורמל עם פירות יבשים ושקדים בליווי אורז בסמטי
תפוחי אדמה אפויים בניחוח רוזמרין
סלט ישראלי קצוץ דק
סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון
סלט ירוק – חגיגה של חסות עלים וירקות בויניגרט חרדל ודבש
קינוח – כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד וקוקוס עם חלבה מסולסלת