מסע אל הטעמים והניחוחות של הודו – מלכת התבלינים העולמית.
סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה בה נפתח חלון אל המטבח ההודי.
בסדנה נלמד להבחין בדקויות הטעמים של התבלינים ההודיים ונתרשם מהצבעים העזים. הודו היא מקורם של רוב תבליני העולם ותרבותה הביאה את השימוש בהם לכדי אומנות.
השף נועם קורן חי בהודו שנים רבות והיה שותף במסעדה הודית מצליחה. אל טעמי הודו מתחבר נועם כאילו נולד על גדות הגנגס. הסדנה עצמה מתובלת בסיפורים מופלאים זיכרונות וחוויות אישיות של נועם מתת היבשת ההודית.
במסגרת הסדנה יבשלו המשתתפים יחד עם נועם ארוחה הודית מסורתית, אשר תכלול את מנות הדגל של המטבח ההודי.
תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
קאדו גובי – קדרת דלעת ופרחי כרובית ברוטב קוקוס ובוטנים
ג'ירה רייס – אורז בסמטי בזרעי כמון ולימון
דאל קשמירי – נזיד עדשים שחורות ברוטב תמרהינדי מתקתק
מלאי קופטה – קציצות ותפ"א ממולאות בצימוקים וקשיו ברוטב עגבניות וחלב קוקוס.
סמוסה – כיסוני בצק משולשים ופריכים במילוי תפוחי אדמה ואפונה
פרנטה – לחם הודי שטוח במילית מתובלת
הרה צ'אטני – רוטב נענע ירוק
אלווה – קינוח של סולת וצימוקים בניחוח קינמון והל