אוכל טעים מאד ובריא, האם זה שילוב אפשרי? מסתבר שכן!
בשנים האחרונות ישנה הבנה הרבה יותר עמוקה של הקשר בין תזונה בנכונה לבריאות הגוף והנפש. כולנו רוצים לאכול בריא יותר, אולם האם זה אומר כי עלינו לוותר על אוכל טעים? בסדנה שלפנינו נלמד להכין מנות גורמה רבות ומגוונות אשר יצטרפו לשולחן עשיר ומפתה, וכל זאת ללא מוצרים מן החי ופחמימות ריקות, ללא חומרים מלאכותיים וללא שומנים לא בריאים.
תפריט:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים
דאל קשמירי – נזיד עדשים שחורות ברוטב תמרהינדי מתקתק
אגרול ויאטנמי – דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים בסויה וסומסום
טנזיה מרוקאית – תבשיל של בצל מקורמל ופירות יבשים בסילאן תמרים יין ופלפל שחור מוגש על אורז מלא
ירקות קלויים בתנור בזרעי תבלין וטחינה גולמית
סלט עלי תרד חיים עם גזר וחמוציות מיובשות ביין לבן ודבש
טאבולה קינואה ועשבים
סלט סלק ותפוחים בסילאן ולימון
קינוח – כוסיות שוט במילוי כדוריות טפיוקה עם פירות וחלב קוקוס בניחוח ג'ינג'ר