שוב ראש השנה בפתח, שוב אותם דיונים… מה נעשה בהרמת כוסית?השנה בואו נחגוג את זה אחרת! סדנת בישול פעילה מיוחדת לראש השנה – פעילות מקורית, טעימה, מהנה ומגבשת.
נמאס לראות את אותם המאכלים על שלוחן החג שנה אחר שנה? בואו נעשה את זה אחרת – שלל מאכלי גורמה אשר יקפיצו את שולחן החג שלכם לליגה אחרת! המון רעיונות חדשים למנות המתאימות במיוחד לראש השנה עם הרבה דבש, תפוחים, רימונים וכל כוכבי החג.
הסדנה מועברת על ידי נועם קורן אשר שימש כשף וקונדיטור במיטב המסעדות והמלונות ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא").
תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
סביצ'ה – נתחי דג ים בכבישה מהירה עם לימון וצלפים
כבדי עוף בדובדבנים ויין בניחוח בלסמי
חזה עוף ממולא בסולת, מנגולד ושקדים בזיגוג דבש ושום
קציצות טלה במרווה יין אדום ולימונים כבושים
קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים ויין לבן
טנזיה של פירות יבשים בדבש על מצע של פריקי חיטה מעושנת
סלט סלק ותפוחים ירוקים בדבש וחומץ יין אדום
סלט עלים חיים עם ירקות וחמוציות מיובשות בויניגרט קלאסי
קינוח – מלבי תפוח בדבש