רועי צדוק – התחיל את דרכו הקולינארית במסעדת השף היוקרתית סיטארה והמשיך משם למסעדה עטורת כוכבי המישלין samhoud places& של מושיק רוט באמסטרדם. עבד בוואן דה מארקט על נהר האמסטל. היה הסו שף של יונתן רושפלד בהרברט סמואל. כיום שף האירועים של מלון ריץ קרלטון בהרצליה.
תומר וילגו – חי ונושם את עולם הקולינריה מזה יותר מעשור. ליווה מוסדות מכובדים כמו קייטרינג קארמה, וואיט ומגי וטולי. כיום משמש כשף פרטי לאירועי בוטיק ומעביר סדנאות בישול בשלל צבעים בכל רחבי הארץ.
איתן פרי – אחד השפים המובילים בעיצוב המטבח הגלילי העכשווי. התחיל את דרכו במסעדת יועזר בר יין המיתולוגית אך מהר מאד מצא עצמו מנותב על ידי ליבו אל המרחבים וחומרי הגלם של הצפון.
היה שף של מסעדת גלילה בראש פינה ובעלים של מסעדת אומה בגומא.
כיום מעביר סדנאות שף יוקרתיות וארוחות גורמה לאניני הטעם המתבססות על שילוב יחודי של המטבח האיטלקי והערבי תוך שימת דגש על החיבור בין עונות השנה, האנשים והמקום.