סדנת בישול חווייתית בה מבשל השף נועם קורן אל מול המשתתפים, באופן של הדגמה פרונטלית.
הסדנה מלווה בריחות תבשיל וניחוחות מעוררים של בלוטות הטעם. במהלך הסדנה מקבלים המשתתפים טעימות תוך כדי תהליך הבישול ובסופו.
במהלך הסדנה נעזר השף במתנדבים מתוך הקהל. הארוחה מתהווה אל מול עיניי המשתתפים תוך מתן הסברים על חומרי הגלם, התבלינים, טכניקת הבישול, המנות והתפריט הנבחר.
במהלך הסדנה שוזר השף סיפורים על מטבחים רחוקים ותרבות הבישול ממדינות שונות בעולם.
*ניתן לקיים את הסדנה גם בשפה האנגלית