מסע אל הטעמים והניחוחות של הודו – מלכת התבלינים העולמית.
סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה בה נפתח חלון אל המטבח ההודי.
בסדנה נלמד להבחין בדקויות הטעמים של התבלינים ההודיים ונתרשם מהצבעים העזים. הודו היא מקורם של רוב תבליני העולם ותרבותה הביאה את השימוש בהם לכדי אומנות.
השף נועם קורן חי בהודו שנים רבות והיה שותף במסעדה הודית מצליחה. אל טעמי הודו מתחבר נועם כאילו נולד על גדות הגנגס. הסדנה עצמה מתובלת בסיפורים מופלאים זיכרונות וחוויות אישיות של נועם מתת היבשת ההודית.
במסגרת הסדנה יבשלו המשתתפים יחד עם נועם ארוחה הודית מסורתית, אשר תכלול את מנות הדגל של המטבח ההודי.
תפריט לדוגמה:
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
צ'יקן טיקה – שיפודי פרגית בתערובת טיקה אדומה
לנקה מורגי – נתחי עוף עסיסיים מבושלים בחלב קוקוס
סמוסה טלה – כיסוני בצק משולשים ופריכים במילוי בשר טלה ובקר ואפונת גינה
מלאי קופטה – כופתאות תפוחי אדמה אגוזי קשיו וצימוקים ברוטב עגבניות.
שאהי קורמה – קדירת דלעת ופרחי כרובית ברוטב קארי עשיר
דאל קשמירי – נזיד עדשים שחורות ברוטב תמרהינדי מתקתק
ג'הירה צ'אוול – אורז בסמטי בזרעי תבלינים וירקות
אלווה – קינוח של סולת וצימוקים בניחוח קינמון והל